<-- 1. Zaaddiscount (lekker goedkoop zaad inslaan) -->

Een cursus DONEREN VOOR DUMMY'S

 

   Zaadcellen


Een koopje

Zonde als dit verhaal niet zou worden verteld: twee lesbische vrouwen hebben een goedkope manier bedacht om zwanger te worden. Hun ervaring verdient te worden gedeeld met andere zaadzoeksters. Tegelijkertijd is die kennis ook nuttig voor de zaadgevers.

Wie dit verhaal heeft gelezen, kan - als de situatie zich voordoet - een geïnformeerde beslissing nemen.

Situatie

De meeste lesbische vrouwen in de broedmodus willen van een man alleen het DNA. Het liefst zouden ze hem na de bevruchting lozen. Zo uitzonderlijk is die neiging niet in de natuur. De vrouwtjes van de Bidsprinkhaan en de Zwarte Weduwe kunnen er wat van: zowel dat insect als die spin vreet na de daad papa-in-spe op. Zijn eiwit wordt hergebruikt voor de ontwikkeling van talloze eitjes! Potentiële zaaddonoren, die niet datzelfde lot willen ondergaan, doen er goed aan solide afspraken te maken met de zaadvragende partij.   

Ellendig verloop

Dat het met afspraken beroerd kan verlopen, vertelt deze website. Verschillende belangen spelen daarbij een rol. Triest is het, dat het grootste belang - dat van het kind - gemakkelijk over het hoofd wordt gezien. Het belang van moeders blijkt in dit verhaal de overhand te krijgen. Dat gebeurt door dwarsbomen van normaal contact met de biologische vader. Anekdotes daarover op deze site pakken onbedoeld vermakelijk uit. Een scenarioschrijver op zoek naar inspiratie, vindt hier ruimschoots absurd materiaal voor een tragikomische TV-soap. Deze website-met-een-knipoog is een ludiek begin…

Belangen

De dames in dit verhaal waren ervan overtuigd dat het kind niet was gediend bij contact met de zaaddonor. Hun vertrekpunt was dus een kerel vinden, s96 – hijtrikken met valse beloften, zijn zaad bemachtigen en vervolgens afvoeren. Dat laatste moet je stilletjes voorbereiden, anders schrik je de donor al meteen af. De truc is gebaseerd op

  1. hem van alles in het vooruitzicht stellen en
  2. zodra de buit binnen is aan de afspraken gaan knabbelen

Steeds meer en meer geknabbel… tot er niets overblijft.

Een vertelling, die potentieel in een keukenmeidenopstel ontaardt, heeft dit als bijzonderheid: de onvoorziene ontwikkelingen. Een in aanleg plat verhaal pakt uit als een horror-story. Tegenover de gulle giften van hun zaaddonor hadden de ontvangende dames een tegenprestatie in het vooruitzicht gesteld. Ze organiseerden het op zo'n manier, dat daar helemaal niets van terechtkwam. Die tegenprestatie bestond uit minimaal contact. En juist de geplande en zeldzame ontmoetingen van de biologische vader met het kind liepen iedere keer weer uit in een wanvertoning.

Wanvertoning

De manier waarop de dames dat regelden, heeft geniale trekjes. In Ieder geval levert dat absurde anekdotes op. Deze zijn apart in deze website opgenomen. of we hebben zelfs een mallotige categorie met de naam "mallekdotes".