<-- 10A. Populairste boycots (flitsbezoek)

Er hing een zinderende, vijandige sfeer

Slechte komedie

MaskerEr heerste in hun huis steeds een onvervalst vijandige sfeer, die keurig door de dames werd afgedekt met kirrende lachjes. Oh ze waren zo vriendelijk of beter gezegd: minzaam. Maar de hartelijkheidsgraad was 0.0. Menselijke warmte uitstralen valt ook niet te spelen…

Op hun gezichten was een leugen geschilderd, die "welkom" zei. Terwijl zijn bloeddruk tot ongekende hoogten steeg, beet Zwartzaaddonor ongeveer anderhalf uur op zijn lip alvorens bijna gillend weg te vluchten. De netto bezoektijd was maar een fractie van die anderhalf uur. Dat kwam doordat Drie - als ze eindelijk de kamer in werd gebracht - grotendeels werd afgeschermd. Stel je voor dat de man fysiek contact zou krijgen met zijn kind.

Goed getraind kind

Standaard werd er daarom een paar meter afstand tussen vader en dochter gecreëerd. Hulpmiddel daarbij was een grote houten tafel, die opmerkelijk snel tussen hen in werd geschoven. Na een paar bezoekjes, was Drie zo goed getraind, dat ze al eigener beweging aan het uiterste andere eind van de tafel plaats nam: Lekker ver weg van haar vader.

Anders plaatste Twee haar schonkige lijf wel tussen hen in. En als Een haar massieve corpus in stelling bracht, onttrok zij ieder zicht van Zwartzaaddonor op het kind. Dat "beschermende gedrag" was hard nodig, want je weet maar nooit wat zo'n vreemde vent over de vloer doet met zo'n kind… Heel listig zetten de dames Drie dan aan het tekenen. Een grote partij kleurpotloden papier werd haar richting uitgeschoven en ze werd aan het werk gezet, zodat ze voorlopig niet op het idee kwam om naar haar vader toe te stappen. En ook zo mooi… Je kunt als de vermoorde onschuld overal tamboereren "dat het kind liever tekent dan dat het met haar vader stoet"… Maar het kan nog slimmer:

Zorg dat hij gauw opdondert

Een orgie van belemmeringenKoninklijk fotoverbod

Zie ook pagina 45. Langzamerhand begon zich een beeld af te tekenen, dat de dames niet konden accepteren dat het kind misschien wel eens zou gaan wennen aan haar biologische vader. Niet aanraken en geen foto's maken, het komt wel meer voor… als je tenminste met koningskinderen te maken hebt. In ieder geval vonden de twee dames dit de normaalste zaak van de wereld.

Op zichzelf trieste voorvallen zijn door hun koddigheid vermakelijk leesvoer. Geen tekstschrijver kan zoiets idioots uit zijn duim kan zuigen. Dus ere wie ere toekomt: de volgende krankjorumheden zijn toch echt bedacht door onze eigen dames: een selectie van aartsslimme opzetjes om het afgesproken bezoek volledig te ondermijnen (pagina's 57, 58 en 59)

Om nog maar eens een originele boycot te noemen: lekker dubbel boeken. Zie voor deze gĂȘnante rotstreek

 Populairste boycots (Dubbel boeken) pag. 10B