<-- 16B. Kindgemist doel  (kind Madjan als wapen)

Variant op agressie?

Een beetje manipuleren met kinderen

Kind 2 (Madjan)

Madjan was een eveneens vijfjarig kindsterretje in een vergelijkbare situatie als de eerder opgevoerde Geke. Zwartzaaddonor kwam eens op bezoek en mocht vaststellen, dat Drie op haar kamer intensief speelde met deze Madjan. Overigens een schat van een Iraans meisje, dat op een gegeven moment door haar moeder werd opgehaald. Waarschijnlijk een betrekkelijk liberale, want ongedoekte moslima, die toen ze haar dochtertje ophaalde Zwartzaaddonor schichtig aankeek. Dat lesbische hol kon ze nog wel aan, maar een loslopende vader… dat was haar iets te veel. Hoe dan ook: doordat ze haar dochtertje schielijk onder de arm meenam, kreeg Zwartzaaddonor eindelijk de gelegenheid om een paar tellen met zijn nakomeling samen te zijn. Uiteraard was deze erg moe van het intensieve spelen en liep de communicatie zoals gewoonlijk zeer stroef.

Dit voorval demonstreert hoe de dames wel vaker handig gebruik maakten van een kind. Het arme meiske werd een tijd later nogmaals ingezet om Drie af te voeren. Drie moest namelijk op Madjan's verjaardagfeestje zijn; prima! Maar uitgerekend op de dag en dagdeel toen haar vader - volgens afspraak - op bezoek kwam.

. Een lekker valse (De naverjaardag) pag. 16C

Strategie

Deze is in principe erop gebaseerd het kind dusdanig in beslag te nemen, dat het geen tijd voor de bezoeker heeft. Als de vermoorde onschuld kun je dan verbaasd zeggen "o jeetje, de tijd vliegt voorbij…"

Een drukbezet kind

Soms was meisje Drie zo verschrikkelijk druk bezet, dat het op zijn gunstigst nog net tijd over had om haar vader gedag te zwaaien als hij weer vertrok. Want doorgaans duurde zijn bezoek anderhalf uur. hoor maar voor de moeders was dat allang om zich een beetje gepeins te houden. Die volle 90 minuten zetten ze alles op alles om hem en het kind samen het leven zo zuur mogelijk te maken. Stel je voor dat kind leuke herinneringen zou overhouden aan het bezoek van de vader…

Dag! Tot over een half jaar

TabeeDe eerste levensjaren van Drie werden gekenmerkt door het systematisch verstoren van haar relatie met haar biologische vader.

Nog een kind als instrument ingezet: Geke

Drukbezette kleuter (Blokkade: Geke) pag. 16A

Het thema "kindgericht opvoeden" werd geopend op pag. 16