<-- 19A. Een non-anekdote (de afhaaKchinees)

Een wonderlijke meeting

Alternatieve anticonceptie

Afhaakchinees? Geen verschrijving… Omdat het toch niet waar is, noemen we dit een non-anekdote. Of is hetmisschien wel waar? Het volgende zou best kunnen… Als hij van het NS-station daar het huis van de dames liep, passeerde Zwartzaaddonor het Chinese afhaalrestaurant Sing Song. Sinds de ontdekking van ongekende mogelijkheden ook wel "de afhaakchinees" genoemd. Dat wordt geroemd om de voortreffelijke soepsoorten. Wat minder was misschien de haaienvinnensoep, die wel een frappante gelijkenis met sperma vertoont. Als je met een theezeefje de vaste stukjes eruit schept, houd je een bedrieglijk daarop lijkende substantie over. Nog warm ook! De kritische lezer denkt automatisch: "Wie zou er nou zo gek doen?". Het aantrekkelijke van fictie is, dat gelukkig alles kan.

 

Goddelijk ingrijpen?

In het vrouwencafe werd in 1990 gefluisterd, dat Een met een zogenaamde Losseflodderbom zou zijn bestookt. In hun specifieke kringtaal kwamen we al tegen termen als Russische Roulette en Tombola. U herinnert zich vast wel die guitige methode om sperma door elkaar te klutsen. Dan wist je gelukkig niet wie de vader was… Zoals eerder besproken variaties dus van Spermamix. Sommige dames maakten er daarom letterlijk een potje van door zich te laten insemineren met een cocktail, afkomstig van diverse donoren. Naast de eerder genoemde ludieke omschrijvingen, werd het product werd ook wel aangeduid als Spermabom!

De Losseflodderbom laat weinig te raden over: een loze, voze spermadonatie. Kortom een lage, respectievelijk lege rotstreek van Zwartzaaddonor. Een verkeerde in de veronderstelling kunstmatig te zijn geïnsemineerd, maar - zo werd er geroddeld - in plaats daarvan was ze als een vette kerstkalkoen opgevuld met een voedzaam voorgerecht. Zonder enig bewijs wisten de cafebezoeksters elkaar te vertellen, dat de onnozele Twee voor ƒ 2,75 aan haaienvinnensoep in haar had gepompt.

Een zaadgreep

Dan zou er dus sprake zijn van het bakken van een Poets. De dames waren er zelf toch gek op om anderen een poets te bakken? Het opmerkelijk uitblijven van zwangerschap van Een was ook een "hot item" in de gesprekken van hun vriendinnen. Een enigszins aangeschoten dame in de pottenbar - kennelijk politiek geschoold - sprak van een zogenaamde Zaadgreep. Een Sperma-coup die de donor zou hebben uitgevoerd.

Naar verluidt is er inmiddels nepsperma in de handel gekomen. Als het haaienvinnensoepverhaal onbestaanbaar is, dan zou Zwartzaaddonor best eens een potje met nepsperma in de slaapkamer achtergelaten kunnen hebben. Dat spul komt uit Duitsland, waar hij geregeld voor zijn werk was. Daar is volgens deze advertentie die smurrie vrijelijk te koop in de feestneuzenwinkels. En via het internet (zie hieronder: de "Racheshop").

Potteuze humor

Er is een specifiek soort potteuze humor, net zo goed als er typische nichtenhumor bestaat. Soms verliet Een de humorloze zone in haar huis en kon ze wel eens om iets grinniken. Ze zal vast hartelijk om deze situatie hebben gelachen. Vergeet niet, dat er in haar eigen woorden (pag. 4) onbedoeld ook veel humor opgesloten. Om haar eigen tekst te parafraseren: "Wat zou je druk maken om dat ene (nep)zaadcelletje?"…

Hypothese

Als Zwartzaaddonor het op een zeker moment zat was om jaar in jaar uit te worden dwarsgezeten, zou dan de afhaakchinees in beeld kunnen zijn gekomen? Reëel of fictief, we moeten de voorlichting zo volledig mogelijk houden. Om die reden mag deze non-anekdote niet ontbreken.

Practical joke

Door de vrolijke toon denkt u wellicht, dat de besproken commerciĆ«le producten uit een dikke duim zijn gezogen… Het hierboven afgebeelde plaatje van de tube komt uit een advertentie van een Wraakwinkel (oorspronkelijk: Racheshop). Zou er sprake zijn van wraak?

Het onderwerp NEPSPERMA als anticonceptie komt hier aan de orde:

Nepsperma (en Een's onzwangerschap) pagina 20