<-- 19B. Voorbehoedsmiddel (soepzooi)

Een wonderlijke meeting

De humor van de Heer: een snertzaak

Je kunt er niet omheen dat er met de dames best wel te lachen viel. Niet vanwege een sterkgevoel voor humor; van het tegendeel was eerder sprake. Maar ondanks hun misdragingen en wellicht juist dankzij dat hadden ze wel iets koddigs. Doordat ze zichzelf zo bloedserieus namen, pakten onzindelijke situaties soms potsierlijk uit. Onbedoeld hilarische toestanden. Dat hilarische geldt trouwens ook voor Zwartzaaddonor, ofschoon er bij hem een tragikomisch facet niet ontbreekt.

Brand gooit roet in het eten…

Net zoals in de non-anekdote over de afhaalchinees begaf Zwartzaaddonor zich naar Pothuizen, waar Twee moest worden bevrucht. Traditioneel voerde zijn weg langs Sing- Song, de afhaalchinees. Alles uit de vorige "vruchteloze" (om het maar plastisch uit te drukken) spermaexpeditie zou zich nu moeten kunnen herhalen, ware het niet dat de vlam in de pan was geslagen.

Bij Sing-Song welteverstaan. Voor het restaurant waren brandweerlieden in de weer met het oprollen van slangen. Even tevoren hadden ze een kortdurende maar felle brand geblust. Meer dan geblakerde loempia's had Sing-Song niet te bieden. Geen haaienvinnensoep dus… En voor "künstliches Sperma" (nepsperma) was het dichtstbijzijnde adres ergens in Duitsland.

Webwinkel voor Kunstsperma

<-- klik

Een boft maar weer....

Of de Heer even niet oplette, of dat hij dacht dat Zwartzaaddonor zich beter had moeten voorbereiden… We zullen het nooit weten. Hij greep in ieder geval niet in tijdens Zwartzaaddonor's bezoek. De man was helaas niet goed in improviseren, dus het lonkend jampotje werd plichtsgetrouw gevuld. Een slimmerd - ieder ander dan Zwartzaaddonor dus - had er nog van alles en nog wat mee of in kunnen doen. In zijn geval ging dat dus mis. Vanuit het perspectief van de dames was het dus juist raak: een schot midden in de roos.

Nadat hij was vertrokken, kreeg hij al een maand later een telefoontje, dat er voor Twee geen tweede ronde nodig was. Het was dus goed mis(voor hem) of eigenlijk raak(voor de dames)

Bij Een was het een schot in de roos...

 

The Switch

Jason Bateman en Jennifer Aniston

Onze non-anekdote over verwisseld sperma in 1990/1991 doet misschien denken aan de amusante film "The Switch". Die film beschrijft eveneens een potjesverwisseling. Maar dat is in 2010, dus 19 jaar later dan ons verhaal! Maar ook daar ging er iets mis met een spermapotje...

Klik op het plaatje voor de trailer