<-- 22. Geintje van boven ('n tweeling) -->

God was even afgeleid

Wellicht sliep Hij even...

TweelingHet was tenminste meteen raak! Niks niet nooit naks verstoorde zwangerschap.

Zwartzaaddonor kreeg na acht maanden een telefoontje van Een, dat er twee lichtgewicht baby's waren geboren: een jongen (we noemen hem Vier) en een meisje (Vijfdus). De fanatiek rokende moeders hadden samen voorkómen dat de feuten teveel waren gegroeid. Roken was juist goed, want daardoor verliep de bevalling wat lichter. Prachtig toch in een maakbare wereld was het volgende: toen het tijdstip goed uitkwam, lieten de dames de baring opwekken.

Premature baby's

In de herfst van 1991, een paar dagen na de geboorte van Vier en Vijf, mochtZwartzaaddonor moeder en baby's bezoeken. Dat gebeurde op de afdeling Neonatologie van het ziekenhuis in Pothuyzen. Een haalde hem keurig met haar auto op van het station. Zij maakte een gestresseerde indruk. Kennelijk wilde zij gauw van de ellende van zijn kraambezoek af. Hij was ontzettend nieuwsgierig naar eventuele rare keelklanken. U herinnert zich vast nog wel de dierlijke gorgelgeluiden die Drie als baby maakte.

Moeder Twee ontving Zwartzaaddonor - zo anders dan Een - ontspannen. Het voorrecht van de biologische moeder is, dat deze - anders dan de meemoeder - intuïtief aanvoelt dat de komst van de vader een natuurlijke zaak is. De baby's lagen in een couveuse;Zwartzaaddonor werd door Een naar die afdeling meegenomen, waar hij een snelle blik op de kindjes mocht slaan: twee roze borrelworstjes met allerlei slangen

Fotoverbod?

Een intieme gelegenheid was Zwartzaaddonor's bezoek niet. Er stampten namelijk tuinbroekdragonders op klompschoenen in en uit. Door deze stoere meiden werden aan de lopende band foto's gemaakt. Voor Zwartzaaddonor gold echter nog steeds dat selectieve fotoverbod. En zo hoort het ook: onderscheid moet er zijn. Dat het Bildverbot streng werd gehandhaafd, bleek wel uit de wantrouwende blikken, die Een opZwartzaaddonor wierp. Je weet maar nooit wat zo'n man in zijn kleren mee smokkelt!

Er zijn minicamera's, die je makkelijk in je aars kunt verstoppen. Zoiets zou haar niet gebeuren tijdens haar wacht... De man werd nog net niet gevisiteerd alvorens hij de zaal met de couveuses mocht betreden. Voor wie enige technische interesse heeft: op pag. 23 wat informatie over de aarscamera. Best een handig ding!

Die dag verliep trouwens niet helemaal normaal. Maar dat mag je ook niet verwachten op deze website. Wordt het bliksembezoek aan de tweeling dubbel geluk of dubbele ellende? Meer over het bezoek op zo'n manier van erin en eruit:


Logo Bliksembezoek (wantrouwige couvreuses) pag. 22A

Apart gedrag

De dames vertonen nogal afwijkend, in ieder geval apart gedrag. Dat wordt hier zo tussen neus en lippen beschreven alsof het allemaal vanzelfsprekend en normaal is. Dat is het natuurlijk niet… je moet trouwens ook uitkijken met zo'n verslaggeving. Laten we wel zijn: de dames maken zichzelf volstrekt belachelijk, maar als je dat vaststelt en noteert… Dan trap je op lange tenen. Voordat je het weet heb je een proces aan je broek!

Zwartzaaddonor is klaarblijkelijk een persoon, die alles van dat tweetal pikt. Elders in de maatschappij wordt zulk normloos gedrag niet geaccepteerd. De pressie en de intimidatie, die wij ondervinden hoe het vooral niet op te schrijven, is daarom enigszins bizar!

Verklaringen

Voor überhaupt die bizarre gang van zaken zijn best wel leuke verklaringen te bedenken. Het zou zonde zijn als we die rare fratsen van onze twee bijzondere dames onverklaard laten. Maar om de voortgang van het verhaal niet te hinderen, komt dat elders nog aan bod.

Wilt u toch wel meer weten over het warme bad, waarin de bezoekende donor terechtkwam? Of wilt u zich vergapen aan de stampede van stoere manwijven, die hartelijke "couvreuses" die Zwartzaaddonor verwelkomden? Voor wie zich wil verdiepen:

Logo Dragonders (zwerm lesbutches) pag. 22BMinicamera

Wordt Zwartzaaddonor rectaal onderzocht… voordat hij de couveusezaal mag betreden?

Stel je voor dat hij een minicamera in zijn reet heeft gestopt. Zie pag. 23 over de aarscamera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lijn