<-- 22A. Bliksembezoek (wantrouwige couvreuses)

Erin en eruit

Visitatie

MinicameraOnze dames bleken veel medezusters op de neonatologie-afdeling te kennen. Laten we ze benoemen als couvreuses… Volk uit het vrouwencafe. Dat betekende klossende klompschoenen, door ratten aangeknaagde haardossen en verbeten gelaatstrekken. Als er geen Bildverbot zou zijn geweest, had een (video)opname dat prachtig kunnen vastleggen. Nu moet u het met deze beschrijving doen. Naar onze smaak, maakten de mensen van zichzelf een karikatuur; daar hebben ze deze site niet voor nodig.

Visitatie

Een spiedde in de ziekenhuisgang met haar roofvogelogen Zwartzaaddonor's lichaamsoppervlak af. Voordat hij bij de borelinkskes werd toegelaten, wilde zij zich ervan overtuigen, dat hij niet stiekem een minicamera had verborgen. Er waren weliswaar nog geen aanwijzingen, dat de boulevardbladen om foto's van hun exquise wonderkinderen vochten. Maar zo'n gezonde wantrouwen tegen de vader van de kinderen, was volkomen op zijn plaats… Je kon voor de zekerheid Zwartzaaddonor maar beter preventief dwarszitten. Gewoon omdat dat kon. Zij voelde zich daar prettig en veilig bij. Dat Bildverbot was er niet voor niets!

Couveuse

Gekker dan fictie: bizarre en barre tijden

Nu er drie kinderen in dit gezin waren, vermenigvuldigden zich de kunstjes, die de dames flikten. Dat begint al opvallend op de dag van de kraambezoeking. Zoiets vals kan je niet verzinnen... Maar ook daarna kwamen onze potsenmaaksters nog eens extra goed op dreef. De komende anekdotes - met grappen en grollen - staan er bol van. Hoe je een loer moet draaien, staat in de volgende anekdote. De beste fictie-schrijver kan dat niet bedenken!

Zie Logo Zoiets vals verzin je niet (staking) pagina 22C