<-- 26A. De tweeling (+ zus Drie)

Gedrag, dat nauwelijks nog menselijk kan worden genoemd

Ziekelijke bewaking

Meesterlijke tegenzet

Het bezoek van Zwartzaaddonor met zijn eigen twee kinderen(Trees en Truus) aan het lesbische koppel werd een prachtige circusvoorstelling. Zwartzaaddonor's obscure voornemen was om verwarring te stichten met zoveel kinderen tegelijkertijd. Wat de dames direct doorhadden, was dat hij wachtte op een moment dat ze afgeleid zouden zijn. Op zo'n onbewaakt ogenblik kon hij zich met Drie, Vier en Vijf bezighouden. Dat was nou exact het laatste, dat de dames hem wilden toestaan.

Blokkeren

Het verhaal over dit bezoek speelt zich af vrij kort na de geboorte en thuiskomst van de tweeling. Het was eigenlijk ter gelegenheid van de verjaardag van Drie. Deze is eind oktober jarig. U herinnert zich, dat er altijd een soort bufferperiode was na de echte verjaardag. Dan mocht vaders eindelijk komen… Drie was dan allang vergeten dat ze jarig was geweest. Hoe dan ook, Zwartzaaddonor wipte dus samen met Trees en Truus medio november langs. Hij stelde het op prijs dat zijn eigen kinderen kennis en weet zouden hebben van het bestaan van die drie anderen.

De tweeling lag nog te slapen en Trees en Truus gingen met Drie spelen, die nauwelijks opkeek toen haar vader binnenkwam. Daarbij zorgden de moeders er behendig voor dat Zwartzaaddonor niet binnen de halve meter van Drie kon komen. Zij bewogen zich soepeltjes door de ruimte van de woonkamer heen als danseressen in een ballroom danswedstrijd. Hij kwam er niet langs…Tweeling

Presentatie

Toen kwam het sacrale moment, dat de tweeling uit hun bedje werd gehaald. Zwartzaaddonor wachtte zijn kans af om dichter bij een van zijn nakomelingen te komen. Moeder Twee wist echter behendig te jongleren met de tweeling. Ze hield ze goed ver weg van Zwartzaaddonor. Ja, ja, met dat weghouden had ze immers een ruime ervaring opgedaan toen ze alleen nog maar baby Drie had.

Tegelijkertijd vormde moeder Een een massieve vleeswal, die zich onpasseerbaar posteerde voor Drie.Zwartzaaddonor's gaf daarom pogingen in die richting maar op. Er moest een moment komen dat moeder Een op zijn minst één van die kleintjes ergens moest neerleggen. Bij normale mensen zou het niet ondenkbaar zijn, dat een van die baby's logischerwijze in de armen van de vader zou worden gelegd? Dat zou een natuurlijke gang van zaken zijn geweest. Waarschijnlijk gebeurt dit per jaar miljoenen keren op deze wereld. Behalve in Pothuyzen als de vader op bezoek kwam.

Magnifieke tegenzetBeduusd

Moeder Twee had flesvoeding klaargemaakt. In eendrachtige samenwerking met meemoeder Een had ze Zwartzaaddonor's dochtertjes Trees en Truus op de bank weggewerkt. En - nog voordat ze het zelf in de gaten hadden - lagen de baby's in hun armen. Trees en Truus werd een zuigflesje in de handen gepropt en trots mochten de meiden hun halfzusje en halfbroertje voeden. Beide moeders keken vertederd van "op ach, wat schattig toch!".

Niemand zag de beteuterde Zwartzaaddonor staan. De bekende grote tafel hield hem als een massieve borstwering tegen. Zwartzaaddonor zou zijn schenen kapot hebben moeten schuren om daar langs te kunnen schuiven…… Wtf was hier aan de hand?

Die moeizaam voorbereide truc van Zwartzaaddonor keerde zich dus tegen hem. Ironisch genoeg werd hij door zijn eigen dochtertjes gedwarsboomd in zijn plannen. Dankzij de grote truc van de moeders. Want wat hadden die moeders dat fantàààstisch georganiseerd! Dat zou hem leren…

Bij zo'n verhaal bekruipt je het gevoel, dat er iets van moraaldeficiëntie of gewetensdeficiëntie een rol speelt. Waren die twee vrouwen nu helemaal van God los? Waren ze de weg nu helemaal kwijt? Zouden ze nu zelf helemaal niet in de gaten hebben hoe sadistisch dit handelen was?

Daar valt je de mond van open

Dan was er nog een tweede, verbazingwekkend incident. Daarbij speelde de regelmatig terugkerende "ziekelijke overgevoeligheid" een rol. In het algemeen was het zo, dat Zwartzaaddonor niet teveel vragen mocht stellen. Heel algemene koetjes-en-kalfjes-vragen, dat was toegestaan. Maar al gauw was het de dames te intiem. Dat bleek ook wel bij het volgende misselijkmakende onderwerp:

Logo Informatiestop (het raadsel van de pigmentatie) pag. 26B

(Column is naar aanleiding van pag. 26 en 26B)

Het effect van scherp toezicht

Chaperonne-modus

Er was een constante staat van waakzaamheid; volgens Een hard nodig om Zwartzaaddonor te verhinderen een kind aan te raken. Hun beste truc in de loop der jaren was gebaseerd op het inzetten van dat joekel van een tafel om Drie te scheiden van haar vader. Daarnaast zorgden zij ervoor, dat Drie steeds druk bezet was wanneer haar vader op bezoek kwam. Deze twee dames waren zo door de wol geverfd, dat ze zelfs in de hectiek van vijf kinderen de situatie volkomen naar hun hand zetten.

De tafel als barrièreLange tafel

Met behulp van die grote tafel hadden ze Drie goed getraind. Het was er helemaal bij haar ingeramd, dat ze dat ding tussen haar en haar vader in moest zien te houden.

Maar nu is het tijd om ons te verdiepen in de ziekelijke preutsheid met betrekking tot het zwarte kruis van een van de baby's.

 

-------- Lijn --------